Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВТиранията не е във ваксинирането, а

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВТиранията не е във ваксинирането, а
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов: Според ново проучване преболедувалите имат 13 пъти по-малка вероятност да заболеят от ваксинираните

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Тиранията не е във имунизирането, а в разграничаването на имунизираните от неимунизираните. Напротив, имунизацията е развой, който е непринуден. В нашата група има доста имунизирани хора. Това е развой, който би трябвало самичък да реши по отношение на риска - дали ще поеме риск да прекара болестта или да се довери на имунизациите. Никой не е споделил, че имунизацията е нещо неприятно.

Това разяснява в ефира на бТВ проф. Андрей Чорбанов.

Аз не съм се ваксинирал и обясних по доста аргументи за какво не съм го направил. Още повече, че го прекарах К19 и то в приблизително тежка степен, бях в болница, уточни той.

Тези, които са прекарали болестта съгласно израелски откриватели имат 13 пъти по-малка  възможност да се разболеят още веднъж, в сравнение с имунизираните. Шест пъти по-голяма опция имат имунизираните да попаднат в болница при заболяване, в сравнение с прекаралите заболяването, уточни той.

Никой не не разрешава преболедувалите да се имунизират. Но в доста дребна степен болестта повтаря хората,  под 1%, добави той.

Факт е, че имунизацията след боледуване в допълнение покачва имунитета. Друг е въпросът, че хората, които са го прекарали, имат задоволително висок имунитет и имунизация евентуално въобще н е е нужна, добави професорът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР